Appel crumble met pindakaas
Een heerlijk gezond en simpel ontbijt gerecht deze appel crumble. Lekker krokante havermout met zachte appeltjes. De perfecte afwisseling voor de dagelijkse portie porridge of de super populaire baked oats. Je kan deze perfect de dag voordien maken en in de ochtend gewoon in de oven schuiven. Lekker gemakkelijk en tijd besparend.
Dit heb je nodig:
- 1 appel
- 60 gr havermout
- 1 el kokosolie
- 2 el pindakaas
- kaneel
- plantaardige yoghurt
- agavesiroop
Zo maak je het:
Smelt de kokosolie in een pannetje. In een kom meng je de havermout met de kaneel en de pindakaas, giet hierbij de gesmolten kokosolie en meng alles onder elkaar. Snijd de appel in stukjes en strooi er wat kaneel over. In een vuurvaste ovenschaal leg je de stukjes appel. Bedek deze met de havermout en schuif in de oven. Bak de crumble voor 20 minuten op 180°.
Smakelijk!
Liefs,
Kayla