Baked oats met framboos en speculaaspasta
Baked oats zijn een ware trend en dat is volledig te begrijpen. Ze zijn gemakkelijk, gezond en je kan er eindeloos mee varieren. Daarom ben ik ook aan het experimenteren geslagen. Zo maakte ik deze heerlijke combinatie met framboos en speculaaspasta, een toppertje! Je kan deze perfect een dag op voorhand maken zodat je hem 's ochtends alleen nog maar in de oven moet steken. Voor de mensen met een airfryer, daarmee gaat het ook perfect!
Dit heb je nodig:
- 50 gr havermout
- 100 ml plantaardige melk
- vanille essence
- 1 tl bakpoeder
- diepvries frambozen
- 2 el speculaaspasta
- toppings: ik gebruikte alpro go on en granola
Zo maak je het:
Doe alles behalve de toppings en de frambozen in een blender. Giet het mengsel in een vuurvast kommetje en doe hieronder de frambozen. Meng dit goed onder elkaar en bak voor 15-20 minuten op 180°. Werk het geheel af met een beetje alpro go on en wat granola.
Smakelijk!
Liefs,
Kayla