Frambozendessert met mangotopping
Dit dessertje is een mix tussen een mousse en een pudding. Je kan het serveren als nagerecht of je kan het perfect eten als snack en zélfs als post workout snack want het zit vol met proteïnen. De bovenste laag is gemaakt van yoghurt, lekker fris en licht. De onderste laag is op basis van zijden tofu en zorgt voor voldoende eiwitten. Je kan alle smaken combineren en het is in een handomdraai klaar.
Dit heb je nodig voor 3 porties
- 1 pak zijden tofu
- 200 gr yoghurt naar keuze
- 300 gr fruit naar keuze
- agavesiroop
- 1/4 tl xanthaangom
Zo maak je het
Doe de tofu in een blender en mix tot het helemaal glad is. Doe er dan het fruit bij en mix opnieuw tot je een gladde massa hebt. Giet in verschillende potjes.
Doe de yoghurt in een kom en doe er de xanthaangom bij, klop zodat deze helemaal oplost. Doe de yoghurt in een spuitzak en spuit over het tofumengsel.
Laat minstens 4 uur opstijven in de koelkast.
Geniet!
Liefs,
Kayla