Leftover cake dessert
Iedereen die al eens een taart gebakken heeft kent het wel. Je snijd de bovenkant eraf zodat je een mooi, egale bovenkant hebt, maar wat doe je dan met dat lekkere stuk cake? Je kan het natuurlijk altijd zelf, tussen het bakken door, opeten maar je kan er ook een ongelofelijk lekker dessert van maken. Zo ontstond dit ongelofelijk simpel maar vooral lekker dessert. Je hebt geen speciale dingen nodig en je kan eindeloos variëren.
Dit heb je nodig:
- cake
- 1 busje alpro opkloproom
- paar druppels citroensap
- 100 gr poedersuiker
- aroma ( ik gebruikte mokka maar je kan ook gewoon vanille gebruiken of amandel of rum)
- fruit ( ik gebruikte bosbessen )
Zo maak je het:
Klop de alpro room met het citroen op tot dat je een stevige slagroom hebt. Doe er dan de aroma bij en klop nog eventjes verder op.
Verkruimel de cake in kommetjes. Spatel hierover de slagroom. Werk af met het fruit.
Geniet van dit ongelofelijk simpel dessert.
Liefs,
Kayla