Pink pudding
Ik ben een echte zoetebek, dus het verbaast waarschijnlijk niemand dat mijn favoriete gang het nagerecht is. Mocht het sociaal aanvaardbaar zijn, zou ik drie desserts nemen in plaats van een voor- en hoofdgerecht. Heel gezond zou dat natuurlijk niet zijn, dus dook ik de keuken in voor een gezondere versie van een klassieker: pudding! Want laten we eerlijk zijn, de dag starten met een grote kom pudding zorgt voor een instant happy start. Al helemaal als hij dan nog eens roze is . Nog meer desserts proberen als ontbijt? Probeer deze overheerlijke Ontbijttaart!
Dit heb je nodig
- 400 ml plantaardige melk
- 200 gr diepvries frambozen
- schepje vegan proteïne poeder
- 1/2 tl vanille aroma
- zakje imperial pudding poeder
- tl sugarly of agavesiroop ( optioneel)
Toppings:
- cacaonibs
- gepofte spelt
- frambozen
- gebrande kokosschilfers
Zo maak je het
Doe een beetje melk in een tas apart. Giet de rest van de melk, de frambozen en het proteïnepoeder in een blender. Mix tot een glad mengsel en giet het dan in een pannetje op het vuur. Klop het puddingpoeder los in aparte tas met melk. Doe de zoetstof erbij en roer alles door elkaar. Giet de pudding poeder bij de rest van de melk en klop in het mengsel. Blijf doorroeren terwijl alles indikt. Wanneer de pudding de gewenste dikte heeft giet je hem in potjes. Laat eventjes afkoelen en werk dan af met toppings naar keuze.
Geniet van je dessert in de ochtend en begin je dag met een roze bril!
Liefs,
Kayla