Paarse pasta met Alfredo saus van Pa'lais
Deze kleurrijke pasta ziet er ongelofelijk cool uit en is eigenlijk super simpel. Een echte eye catcher bij de familie als je deze op tafel zet zonder dat je je uren hebt moeten uitsloven in de keuken. De paarse pasta vond ik simpel weg bij de toko en de saus komt van Pa'lais. Dit is een merk met plantaardige alternatieven voor spreads en sauzen. Sinds kort zijn ze gewoon te vinden in de Delhaize. Het is fantastisch om te zien dat steeds meer en meer plantaardige alternatieven in in de reguliere supermarkten te verkrijgen zijn. Dit zorgt ervoor dat plantaardige voeding zichtbaarder en bereikbaarder wordt. Daarnaast is het ook gewoon super gemakkelijk om niet alles altijd zelf te moeten maken en ook gewoon eens een potje te kunnen open draaien. Zeker als er dan nog merken zijn als Pa'lais die niet alleen meer plantaardige voeding op de markt willen brengen maar ook gezonde voeding. Voor moest het nog niet duidelijk zijn, ik ben fan! Laten we er een heerlijke, kleurrijke pasta mee maken.
Dit heb je nodig:
- 60 gr pasta ( deze paarse vond ik gewoon bij de toko maar je kan eender welke gebruiken)
- 1 potje Alfredo saus van Pa'lais
- 1 rode ui
- 1 teentje knoflook
- 100 gr vegan kipstukjes
- 200 gr broccoli
- 100 gr kerstomaten
- lente ui
- peper en zout
Zo maak je het:
Kook de pasta en de broccoli gaar. Fruit de ui met de knoflook in een pan en bak hierin ook de plantaardige kipstukjes. Voeg tot slot alles samen in een pan en bak kort alles aan. Verwarm de saus zoals aangegeven op de verpakking en voeg deze toe. Werk af met peper en zout en eventueel een beetje lente ui. It's as easy as that!
Smakelijk!
Liefs,
Kayla