Lunch

 

Filodeeg is een heerlijk alternatief op bladerdeeg. Het is nog dunner, een beetje droger maar ook veel minder vet en het belangrijkste helemaal vegan ( al is heel wat bladerdeeg dat ook hoor). Ik maakte er een heerlijk taartje mee, besmeerd met een lekkere, frisse tofu vulling met munt, belegd met rode biet, appel en een beetje vegan feta....

Deze deegballetjes zijn pure comfort food. Lekkere luchtige mini broodjes gevuld met plantaardige kaas met een goede laag kruidenboter op. Brood maken op zich vind ik ook zo fascinerend. Het moment dat je ziet dat je deeg zichzelf verdubbeld heeft is puur geluk maar het aller leukste aan zelf brood maken is dat het echt heel je huis vult met...

Dit zit er misschien spectaculair en moeilijk uit, of dat is toch de bedoeling, maar dat is het helemaal niet! Ideaal om eens uit je comfortzone te treden en het pompoenen seizoen tot een nieuw niveau te brengen. De panna cotta smaakt naar de herfst en is heerlijk zacht, de paprika coulis geeft het wat meer pit en de...

© 2020 Kayla's foodie blog. Alle rechten voorbehouden.
Mogelijk gemaakt door Webnode Cookies
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin